Monday, January 24, 2011

akhirnya aku berani jua..

akhirnya aku berani jua pakai inner cotton nih... memang dah lame teringin nak pakai tapi tak berani takut muka jadi bulat sebab inner kan kebanyakannya melekat kat dahi.. habis kantoi muka diba bolat..haish.. tak gemor la kawe.. sekali td pegi pasar.. nampak la gerai orang jual tudung... makanya aku pon berani kan diri beli inner kat  pasar malam..

dengan kurang sabarnya...
pas magrib tadi bukak ler internet..ader satu tutorial pakai inner..meh tgk dulu..



empunya diri ni nama dia Nur Azimah... orangnya comel jer.. dia pon ader wat perniagaan jual selendang kat internet.. kalu nak lebih tau klik http://raflessiacollection.blogspot.com/

pas tgk video tu...aku perasan dia potong inner tu separuh..pastu aku dgn beraninya potong la inner tu sikit kat belakang...

diba pon lilit la selendang yang ader.. memang jadi kot.. memang jadi muncung.. tak melekat kat dahi.. punyer la hepi... tunjuk kat adik aku, ain.. dia pun nak jugak cube.. dengan sombongnya aku cakap ' TAK BOLEH'!  hihi sori ain.. nanti aku beli yg lain utk ko... haha


kat sini nak shre la gambar first time pakai inner ni... kalu comel katakan comel.. kalau buruk.. jangan katakan buruk.. haha (memain jer) komen le pe yg korang nak komen.. diba tak kisah... haha



satu gambar cukup kot... malu la nak tayang lebih2..


korang rasekan inner warna pe yg ok untuk muka yg tak bpe nak cerah n tembam macam diba nih..

pesanan dr jiwa gembira: seronok tak terkata-kata...

4 comments:

  1. comel.
    kena berani bila nk berfesyen..
    tp jgn sampai jd mangsa fesyen lak.. hehehe

    anith pon bolat jugak. hehe :)

    ReplyDelete
  2. betul tu anith.. kiter tak leh jadi mangsa fesyen.. tak boleh riak dgn menutup aurat...

    ReplyDelete
  3. ok la tu yunk . cantekk :)

    kalau nak guna inner yg muncung , boleh la g kat ayunar . mmg terbaek lah ! :D

    ReplyDelete

 

cik diba Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea