Friday, December 10, 2010

masalh nk follow blog org lain... sila tolong sy...huhu

ni yg aku nk marah nih.
aku tgh ader mood nak mengomen2..
tgh ader mood nk follow org..
sekali name adik aku kuar.. 
jenuh aku sign out in kat google..
semua tak jd
rosak to!!!
marah ni
nmpak tak mata dh merah ni..
marah2..

sape kat sini pandai..
cantik..
ensem...
bijak sana...
boleh tolong tak mcmner nk solve tis matter..(kn dh ckp owg putih)

huhu

p/s: aku tgh ketagih follow blog org nih...masalah betul. huhu 

5 comments:

  1. kene sabar ye syg,,
    mesti boleh dear

    ReplyDelete
  2. diba , cuba diba sign out dulu, lepas tu sign in balik dengan email diba.. then tgk kalau still nama adik or gambar adik, diba pergi kat setting , lepas tu kat situ boleh tukar gambar n nama :)

    ReplyDelete
  3. dh try sign out byk klu sis..huhu klu kiter cube tukar gmbr dgn name nanti bkn lari ke emeil kiter???

    ReplyDelete

 

cik diba Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea